Nieuwe single Kevin Madero: “helemaal klaar voor de zomer”

Afgelopen 21 april was het zover: In Eindhoven vond de singlepresentatie plaats van Kevin Madero’s 6e single plaats. In een volle en enthousiaste zaal bracht hij zijn nieuwe single “Blijf bij mij” voor de eerste keer. Kevin’s reactie: “Ik ben super trots dat mijn nieuwe single goed ontvangen werd!”.

Kevin Madero is achter de schermen ook druk doende met zijn carrière. Zo jureert hij binnenkort in een talentenjacht, lopen zijn boekingen ontzettend goed, en heeft hij een droombaan in een van de bekendste studio’s van Nederland.

We vroegen Kevin of een album inmiddels in aantocht is? Op zijn gezicht verschijnt een brede lach. “Geen commentaar”, vervolgt hij. Even afwachten dus wat Kevin’s plannen voor de toekomst gaan zijn.

Voor “Blijf bij mij” is Kevin een tijd zoekende geweest naar een pakkende nieuwe stijl. Hij heeft een unieke combinatie gevonden van diverse muziekstijlen die in een track samengesmolten zijn. Degenen die zijn nieuwe single “Blijf bij mij” hebben gehoord, zijn het er inmiddels over eens: Een frisse lekkere zomertrack, met n pakkende tekst, heerlijke accordeonpartijen, en n spetterende zangpartij!