Nieuwe single Jessie

Jessy presenteert nieuwe single “ Hemelsblauwe ogen” komende zondag. Jessy spreidt haar muzikale vleugels steeds verder met iedere nieuwe release. Deze van oorsprong uit Rotterdam afkomstige zangeres weet ons nu al tien jaar te verwennen met haar stem.

Haar hit “ Wil je mij” uit 2008 is nog altijd een veel gedraaid nummer op de vaderlandse radiozenders. En ook in muzikale televisieprogramma’s is ze geen onbekende zo was ze te gast in o.a. Toppers van Oranje en/of  Het Artiestenfestival met een de single’s “ Laat me in je leven” – “ Dingen” en recent natuurlijk “Laat ze maar praten”. Die laatste titel is al jaren een levensmotto van deze nu in Groningen woonachtige zangeres want ze stippelt haar eigen weg  en dat bevalt haar best. De zomer van 2017 gaat ze starten met de single HEMELSBLAUWE OGEN ( wederom een productie van Peter van der Veen/ P&T Produkties Zuidbroek)  Een wals waarop je ook weer gaat SPRINGEN. Kortom een nummer dat opnieuw bewijst dat Jessy niet in een hokje valt te plaatsen en een label hoef je er al helemaal niet op proberen te plakken. HEMELSBLAUWE OGEN verschijnt precies op het moment dat ze haar TIEN jarig jubileum viert.  Tien jaar Jessy is een geschenk die ze krijgt dankzij haar fans en ze hoopt dan ook dat die haar nog jaren trouw blijven want ze zit boordevol ideeën en die wil ze de komende jaren graag met de fans delen. Fans uit heel het land en dat worden er steeds meer gezien haar volle agenda. Optredens die niet beperkt worden tot Noord Nederland maar ook in de rest van Nederland en zelfs België staan optredens van haar in de agenda. Jessy en haar HEMELSBLAUWE OGEN  vanaf vandaag te downloaden – streamen  en verkrijgbaar via de reguliere verkooppunten en webshops.
En komende zondag zal de single  worden gepresenteerd tijdens haar jubileum feest “ 10 jaar Jessy” in de CT Bar te Foxhol.  Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom de entree is gratis maar vol=vol