Nieuwe single van Ernest van Hartingsveldt

De nieuwe single van Ernest van Hartingsveldt is getiteld “Jij keek me aan”. Een fantastisch zomers liedje met een heel volwassen sound. Opgenomen met échte muzikanten, een strakke ritmesectie en échte blazers. En dat is te horen! De plaat klinkt als een klok! Het nummer is afkomstig van zijn album dat later dit jaar zal verschijnen.

 

Van het album zullen meerdere singles worden getrokken.

Eerdere singles van Ernest van Hartingsveldt waren: “Hoe kan ik van je houden”, “Alles is anders”, “Vrij zijn” en “Toveren”. Ernest van Hartingsveldt is niet alleen vaste huiszanger van café Bolle Jan, ook treedt hij overal in het land op.

Naast de optredens in cafés en op dorpsfeesten staat hij elk jaar op het Amsterdamse Jordaanfestival. In 2014 trad hij op met de Toppers in de Arena. Op verzoek deed Ernest van Hartingsveldt twee keer mee aan het SBS6-programma “Bloed, zweet en tranen”.