Nieuwe singel CD voor Duo A-37 “OP ZOEK NAAR JOU”

Na  ” Ons Café” komt duo A-37 nu met het nummer “Op zoek naar jou”  Edwin Geres en Appie Snippe vormen al enige tijd het duo A-37 en hebben ondertussen wederom een nieuwe cd opgenomen. Met het nummer “Op zoek naar jou” Het resultaat is een echte feestplaat, een radioplaat, een meezingplaat.
Edwin kennen we als producer en zanger van o.a.” ‘Tis een mooie meid” en van de single “Nu heeft het leven weer zin”. Appie Snippe heeft ruim 18 jaar gespeeld bij De Tijbrekers als toetsenist en zanger. De single is geschreven, gecomponeerd en opgenomen bij Terry West
De mannen werken hard om van Duo A37 een groot succes te maken, en gaan binnenkort wederom de studio in, dit keer bij Edwin zelf in de studio om een nieuw nummer te maken, want A 37 is een lange snelweg waar zij op zitten, en blijven op deze route en werken hard aan nieuwe muziek.