Nieuw Team & Nieuwe Aanpak zorgen voor Krachtige Nieuwe Single Andy de Witt

Na 2 jaar achter de schermen te hebben gewerkt aan liedjes voor andere artiesten lanceert Andy de Witt samen met zijn nieuwe platenmaatschappij JC Records (Jolanda Clement) zijn nieuwe single “Mijn hart is geen speeltuin”
Een lied dat volgens insiders nog beter klinkt dan vorige Andy de Witt singles. Maar ook de tekst van het liedje (geschreven door Andy zelf) zal een groot publiek enorm aanspreken. Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet schrijft naast zijn eigen songs ook al jaren songs voor andere artiesten o.a:. Corry Konings, Marga Bult, de Vrijbuiters & de Havenzangers. De nieuwe single is opgenomen in de Manfred Recording Studio in Etten Leur. Andy speelde zelf alle gitaren in, en Manfred Jongenelis nam de overige partijen voor zijn rekening. Het verrassende artwork is gemaakt door Desiree Bambacht.
Met een geheel nieuw team om zich heen, en de frisse aanpak van JC Records moet er een nieuw tijdperk gaan aanvangen in de carrière van Andy de Witt, die in het verleden hits heeft gemaakt als Musicmaker, Dalli Dalli en Dansen op de wolken. De nieuwe single ‘’Mijn hart is geen speeltuin” is een krachtig, lekker in het gehoor klinkend lied geworden met hoog meezing gehalte, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse radiostations in de komende periode.
De nieuwe samenwerking tussen JC Records (Jolanda Clement), Manfred Jongenelis en Andy de Witt zou wel eens voor veel muzikaal genot kunnen gaan zorgen. Eind December wordt dan ook het nieuwe album verwacht met 12 nieuwe en superleuke songs op het JC Records Label.
De single ‘’Mijn hart is geen speeltuin’’ van Andy de Witt zal naar verwachting vanaf 15 mei zowel fysiek (in beperkte oplage) als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event/JC-Travel.