NICK BRINKHUIS – OVERAL

“Als dit geen zomerhitje wordt, dan weet ik het niet meer.. dus laat de zomer maar beginnen”, zo liet de enthousiaste Nick Brinkhuis weten direct na de opnames van zijn nieuwe single ‘Overal’. De 32-jarige zanger uit Nijverdal bewaard hele mooie en bijzondere herinneringen uit zijn kleutertijd waarin hij op één podium stond met de welbekende en populaire schlagerzanger Dennie Christian.

 

Compleet verknocht wist Nick vanaf dat moment één ding 100% zeker; hij zou later ook zanger worden! Vanaf zijn 23e staat hij dan ook op podia waarbij hij de aanwezigen het populaire Hollandse repertoire voorschotelt. Sinds zeven jaar brengt Nick Brinkhuis ook eigen singles op de markt waarvan hij in de loop der jaren merkt dat ze steeds beter ontvangen worden door zowel de radiomakers als zijn publiek.

De zanger, die in 2013 trouwde met zijn Petra en inmiddels vader van twee kinderen is, rijdt met veel plezier helemaal richting The Boom! Music in Breda als hij weer eens een te gekke plaat mag gaan opnemen. Zijn nieuwe zomersingle ‘Overal’ is gecomponeerd door Frank Verkooyen en Femke Reuvers en samen namen ze ook de tekst van het liedje voor hun rekening. Zou het een hele lange nacht gaan worden met die zwoele, betoverende en verleidelijke dame? Luister naar deze temperamentvolle en dansbare single met jeugdige muzikale uitstraling. Uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, en een track die zo maar hoog op elke playlist terecht zou kunnen gaan komen de komende periode.