Mr.Steel ‘Kenneth Goddard’ brengt Tropische single

Hij is opgegroeid op een eiland in de zon en hij speelde zijn pan voordat hij lopen kon…Het credo van Steelpan speler Kenneth Goddard. De Steel Man is een Nederlandse herhaling van de soulklassieker uit de jaren ’60 ‘Soul Man’ van Sam & Dave. Hiermee gaat Mr. Steel door op de weg die hij de afgelopen jaren is ingeslagen. Hij combineert verschillende muziekstijlen en overgiet die met een altijd weer zonnig Caribisch en vooral dansbaar sausje door het krachtige geluid van zijn steeldrum…

 

Met zijn nieuwe steelpan nummer “De Steelman” kan de zomer niet snel genoeg beginnen!
Ronald:  Ik werd aangenaam verrast toen Mr.Steel mij onlangs de track ‘De Steel man’ aanbood om uit te brengen onder Rood-Hit-Blauw. Door de steelpan net even anders als andere liedjes, maar het is een bijzonder leuk zomers en tropisch lied In het Nederlands, dus met een hoog meezinggehalte. Al met al een mooie aanvulling voor ons label.
De CD single ‘De Steel man’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.