Marco luidt met zijn fans de zomer in…

Marco de Hollander organiseert op zondag 21 mei een Hollandse Sterren Middag met warm en koud buffet. Dit om de zomer van 2017 in te luiden met zijn fans. Deze artiestenparade zal in het teken staan van de zomer. De volkszanger zal de aanwezige verblijden met hits die een knipoog hebben naar de zomer. Ook heeft hij daarvoor een groot aantal Nederlandse toppers weten te regelen voor deze editie.

 

Zo komen deze keer: The Moonlights, John de Bever, Duo NL (Chris en Williejan) en Aukje Fijn. Uiteraard zal Marco de Hollander zelf ook optreden. De medewerkers van Restaurant de Oude School verzorgen voor deze middag een zomerbuffet. Daarom zal de show dit keer starten om 16.00 uur zodat de gasten rond 18.00 uur gebruik kunnen maken van dit buffet. Wilt u dit festijn meemaken, dan kan dat. Bestel snel uw kaarten via tel. 0172 604016. Kaarten kosten inclusief het buffet € 25,00 per persoon en kunnen alleen van tevoren worden opgehaald. Aan de zaal is deze keer geen verkoop.