“ Liefde voor altijd” dat heeft Inge Kleijn voor de muziek

Na vele jaren podium ervaring te hebben opgebouwd, niet alleen in Nederland maar ook in België en Duitsland wordt deze vlotte, spontane en uiterst sympathieke verschijning zeer geliefd. Ondanks dat gaat haar hart toch uit naar de Nederlandse pop muziek als groot fan van bijv. Ruth Jacott en Trijntje Oosterhuis koestert ze de droom om ook eens door te breken als Nederpop zangeres.

 

Haar debuut single “Liefde Voor Altijd” is 3 mei 2017 uit gekomen. Producenten en Arrangeurs van Doblo Music Productions en Studio 0317 hebben samen met Inge enorm hard gewerkt aan dit product wat zeker een vervolg verdiend. Voor haar debuutsingle “Liefde Voor Altijd” is een samenwerking aan gegaan met TVE-Media welke voor Inge een geweldige videoclip heeft geschoten die vanaf 3 mei 2017 ook overal te zien zal zijn. De vervolg single ligt zo gezegd al op de plank, teksten schrijven doet ze zelf en hoopt vele mensen met haar muziek te mogen raken. Een echte leeftijdsgrens kent deze muziek niet het is neerland pure passie en dat verdiend een podium. Inge Kleijn is natuurlijk ook op social-media te vinden via: o.a. http://facebook.com/IngeKleijnOfficial