Laat Jannes toch!!!

Geen mens die zanger Jannes nog veranderd en daarom roept hij ‘Laat Me’!  Dit is de titel van zijn nieuwe single , waarvan zojuist de clip online is gegaan.

 

‘Laat Me’ is de eerste single van het nieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Deze nieuwe single is vanaf vandaag verkrijgbaar en geschreven door zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. ‘Laat Me‘ is een vrolijk uptempo nummer en weer kenmerkend voor de typische Jannes klank.

Jannes zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak. Dit is een van de één van de 12 gloednieuwe liedjes van zijn splinternieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Daarnaast zijn daar nog 3 oude nummers aan toegevoegd, die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. Dit maakt het album compleet. Het is dan ook geen toeval dat ‘Gevoel
Van Samen Zijn’ uit 15 liedjes bestaat.

Het jubileumjaar wordt op zaterdag 7 oktober 2017 bekroond met een
spetterend jubileumconcert in het GelreDome te Arnhem. Met dit bijzondere concert hoopt Jannes het echte gevoel van samen zijn met zijn fans te bereiken. Voor meer informatie: https://www.jannesonline.nl/15jaar/