KOKOSNOTENSAMBA de hype voor 2017 als het aan Feest DJ Lucki Luc & Anja Yelles ligt

Het wordt zomer en Feest DJ Lucki Luc gaat deze stevig inzetten met een nieuwe feest single. Het resultaat is een erg leuke samenwerking geworden met Anja Yelles. En samen komen ze tot de 2017 uitvoering van Kokosnotensamba.

Feest DJ Lucki Luc weet van ieder feest een fest te maken met hoofdletter F. Ook zijn singles van de afgelopen jaren kenmerken het feestgeruis. Hij brengt het niet alleen live maar op de schijf gewoon bij je thuis. Anja Yelles is al jaren een gevestigde naam in Vlaanderen terwijl ook Nederland haar steeds meer leert kennen. Ze brengt regelmatig singles uit welke airplay krijgen bij de diverse zenders.. Met deze uitsluitend als download verkrijgbare single starten deze twee Vlamingen de zomer van 2017.
Een muzikale en meer dan mooie start van deze klassieker. Naast de single is er ook een clip verschenen die al tijdens de opname vele lachsperen heeft laten gebruiken. Kortom KOKOSNOTENSAMBA een hype voor 2017. Het zou zomaar eens kunnen