Jong Talent Djaimy Veugelink (17) lanceert debuutsingle.

Vroeger droomde zij er al van om zangeres te worden, maar pas jaren later kan zij haar droom waarmaken en stapt met de release van haar debuut single ‘’Vissen zijn precies als jij’’ officieel in de wereld van de muziek. De carrière van de 17 jarige uit Doetinchem afkomstige Djaimy Veugelink begint wanneer zij tijdens haar 9e verjaardag een karaoke set krijgt en zo verknocht raakt aan het zingen en dansen dat het daarna niet meer weg te denken is uit haar dagelijkse leven.
Naarmate de jaren vorderden bouwde ze verder aan haar repertoire en mocht ze regelmatig optreden tijdens privé feestjes en op feesten van lokale & regionale radiozenders. Haar liedjes slaan goed aan bij het aanwezige publiek en ze krijgt leuke reacties. Ze besluit mede door de steun van haar omgeving zich verder op haar muziekcarrière te storten. Djaimy zingt het liefst in haar moedertaal omdat ze zich daar super goed bij voelt en zich ook helemaal kan inleven in de Nederlandstalige muziek.
In 2016 komt zij via een speciale facebook actie in contact met zanger, tekstschrijver & producer Michel Wolsink van de MW Sound Studio. Zij sleept met deze actie de 2e prijs (een cover opnemen in de studio van Michel) in de wacht. Na het opnemen van het nummer ‘’Kleine jongen met zijn mandoline‘’ welke geschreven is door Pierre Kartner wordt het nummer online gezet op You Tube en Djaimy krijgt daarop zoveel positieve reacties dat ze begin 2017 besluit om nog een 2e cover op te nemen in de MW Sound Studio van Michel Wolsink. Het resultaat is echt super geworden en ik ben dan ook enorm trots op het fantastische eindresultaat aldus Djaimy..
Omdat het nog niet in de planning van Djaimy zat om de liedjes officieel op cd uit te brengen en Michel het jammer zou vinden dat de opnames van dit jonge talent op de plank zouden blijven liggen, heeft hij in het diepste geheim contact gezocht met zijn vaste plugger & platenbaas Jolanda Clement van JC Event & JC Records om Djaimy te verrassen. Zij hebben er nu samen voor gezorgd dat de droom van Djaimy werkelijkheid wordt, want op 25 Mei zal haar debuutsingle ‘’Vissen zijn precies als jij’’ officieel verschijnen op het platenlabel van JC Records. Kleine jongen met zijn mandoline is als tweede track toegevoegd aan het zilveren schijfje .

De single(s) ‘’Vissen zijn precies als jij’’ & ‘’Kleine jongen met zijn mandoline’’ van Djaimy Veugelink zal vanaf 25 mei zowel fysiek (in beperkte oplage) als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/ JC Event