John Enter wil deze zomer een hit scoren met “HET ZONNEBRILDANSIE”

Na Drie haren op de borst, boven op de berg, 3 witte duiven, het kontje, jehtzt gehts loss, weet je nog, Hoenapaloe en zijn laatste titel Glas Omhoog komt John Enter nu met “Het Zonnebrildansie”. John Enter is zeker geen onbekende meer in heel Nederland maar ook in Duitsland en België treed hij vaak op en is hij regelmatig te horen en te zien op diverse radio en tv zenders.

Met dit nummer “Het Zonnebrildansie” wil hij de zomer van 2017 gaan opvrolijken en hoopt natuurlijk dat dit nummer deze zomer dan ook door vele animatieteams op campings en parken in heel Europa zal worden gebruikt, want er zit een heel gezellig dansje bij en als u dit hoort blijft u echt niet stil staan maar doet mee.

Met dit nummer wil hij Nederland laten dansen tijdens de zomertour van diverse radiozenders en brengt hij dans en gezelligheid in elke zaal, park of camping. Het nummer afkomstig van DJ Ossewa uit Zuid Afrika was daar een grote hit, en gaat John voor die grote hit in Nederland en Belgie met “Het Zonnebrildansie”

(tekst en muziek; J.J. Hermes-de Bie / A. Venemann / J.G.M. Kamphuis