JANNES VIERT 15-JARIG ARTIESTENJUBILEUM MET CONCERT IN GELREDOME EN NIEUW ALBUM

Op zaterdag 7 oktober a.s. viert de Drentse zanger Jannes zijn 15-jarig jubileum als artiest met een megaconcert in GelreDome in Arnhem. Bovendien verschijnt op vrijdag 2 juni zijn splinternieuwe album Gevoel Van Samen Zijn, die wordt voorafgegaan door de vrolijke up-tempo single Laat Me.

 

Jannes wordt op handen gedragen door zijn grote, trouwe aanhang. Hij dankt zijn populariteit niet alleen aan de vele tientallen hits, die hij op zijn naam bracht, maar zeker ook aan zijn sympathieke uitstraling. Met het opvallend grote aantal albums, dat hij tot nu toe uit heeft gebracht en het constante succes dat hij daarmee wist te bereiken, kan men zonder meer spreken van een unieke carrière in de Nederlandse muziekwereld. De hoeveelheid edelmetaal, gouden en platina awards, die hij in de wacht wist te slepen, spreekt eveneens boekdelen.

Nieuw album

Zijn nieuwe album Gevoel Van Samen Zijn bevat opnieuw een mix van vrolijke up-tempo liedjes en sfeervolle ballads en is opgenomen met zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Samen zijn ze erin geslaagd wederom een uitstekende echte Jannes-plaat op te nemen. Naast 12 splinternieuwe liedjes zijn er drie nummers bij, die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. Het gaat om Eleonora, Ik Wil Naar Griekenland en Ga Maar Weg, de liedjes waar Jannes zijn carrière mee begon.

De titel van het album Gevoel Van Samen Zijn is bewust gekozen. Jannes verwijst ermee naar zijn fans, die hij zo enorm koestert en waardeert en bij wie hij zich thuis voelt. Juist men hen wil hij dat gevoel delen. Zoals hij het zelf verwoordt: “Ik besef maar al te goed dat er zonder mijn fans geen jubileum gevierd zou kunnen worden. Zij hebben mij altijd door dik en dun gesteund. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor. Dat wij-samen gevoel is heel belangrijk. Ook voor mij!”

Voorverkoop start 10 mei

Op 7 oktober 2017 wordt dat in praktijk gebracht, want dan is er die geweldige samenkomst met zijn fans in GelreDome. Evenals vijf jaar geleden in Ahoy Rotterdam belooft het een geweldige muzikale avond te worden. Een groot feest, waarbij Jannes op het podium zal worden bijgestaan door een 16-koppige big band.

Kaarten voor dit jubileumconcert zijn vanaf vandaag verkrijgbaar zijn bij alle fialen van Primera en via de website van Jannes: www.jannesonline.nl