Jannes brengt ‘Laat Me’ uit als voorloper op nieuwe album

Vandaag brengt Jannes de eerste track uit van zijn nieuwe album die precies over 1 week uitkomt. De nieuwe single ‘Laat Me’ is een vrolijk uptempo nummer en is geschreven door zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar.
Met dit nieuwe lied luidt Jannes zijn jubileumjaar in. De zanger zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak. De nieuwe single ‘Laat Me’ is een van de 12 gloednieuwe liedjes van zijn splinternieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Daarnaast zijn daar nog 3 oude nummers aan toegevoegd, die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. Dit maakt het album compleet. Het is dan ook geen toeval dat ‘Gevoel Van Samen Zijn’ uit 15 liedjes bestaat.
Het jubileumjaar wordt op zaterdag 7 oktober 2017 bekroond met een spetterend jubileumconcert in het GelreDome te Arnhem. Met dit bijzondere concert hoopt Jannes het echte gevoel van samen zijn met zijn fans te bereiken.
Het nieuwe album is al te reserveren en komt 2 juni 2017 officieel uit. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Jannes: www.jannesonline.nl.
Bekijk hier de videoclip van ‘Laat Me’:


Luister op Spotify: https://open.spotify.com/album/54InZqtFQDUR3FzgZLGBdl Tevens is de nieuwe single beschikbaar op iTunes en alle andere downloadportals.

Wil je meer informatie en weten waar Jannes de komende tijd zal optreden? Ga dan snel naar de nieuwe website van Jannes: www.jannesonline.nl