Jan & Monique Smit 100 weken in DVD chart

Gisteren stond het DVD & Puzzelboek uit de succesvolle ‘2 kleine kleutertjes’ reeks maar liefst 100 weken in de GFK DVD top 30. Een bijzondere mijlpaal voor de familie Smit. Monique kreeg vandaag uit handen van Evert Santegoeds de award uitgereikt bij Telegraaf VNDG.

De ‘2 kleine kleutertjes’ reeks bestaat ondertussen uit 2 boeken met cd, een DVD & Puzzel, een succesvolle theatertour en de onlangs geïntroduceerde ‘2 Kleine Kleutertjes app’. Gezamenlijk gingen er van de serie ruim 200.000 stuks over de toonbank.

“Ik kan het succes nog steeds niet bevatten, maar ik ben dankbaar dat ouders in Nederland ‘2 kleine kleutertjes’ zo omarmen” aldus Jan Smit.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om een speciaal project op te starten voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project. Het boek en de cd zijn beiden met platina bekroond. Buiten de kwaliteit van de producten, roemt men de educatieve kant ervan. Alle liedjes zijn gezongen door Monique Smit.

Foto; Aloys Buys