“Hier ben ik!” ; Helma

Op zondag 21 mei verscheen de nieuwe single “Hier ben ik!” van Helma. “Hier ben ik!” is de tweede single van de uit Noordwolde afkomstige zangeres. Haar eerste single “Ondeugend!!!” kwam in oktober 2014 uit. Dit nummer bereikte in 2015 plaatst 572 in de Radio NL top 1500. Hierna is het een tijdje stil geweest rondom de 27 jarige zangeres.

 

In oktober 2016 pakte Helma de draad weer op en zocht contact met producer en tekstschrijver Martin Sterken. Hij schreef speciaal voor haar het nummer “Hier ben ik!”
“Hier ben ik” is daardoor een heel persoonlijk nummer geworden waarin thema’s voorbij komen die Helma hebben gevormd tot wie ze nu is. Het is een nummer met een serieuze boodschap maar ook met een hoog meezing gehalte. Het nummer is te downloaden via de bekende downloadportals.  Meer informatie over Helma vind u op: www.facebook.com/helma.v.waveren

De clip ;