HENK STELTE – IN MIJN ARMEN

Wat doe je als je wat liedjes zingt tijdens een karaokeavond en iedereen is zo positief over je stem en hoe je het doet op de bühne? Dan ga je nadenken of er misschien wel een carrière als zanger voor je is weggelegd.

Als je dan ook nog aanvragen binnenkrijgt voor optredens, dan wil je als beginnend artiest op een zeker moment méér dan alleen maar de bekende covers kunnen zingen. Zo verging het de Utrechtse zanger Henk Stelte in 2012 ook. Een jaar later verscheen zijn allereerste eigen single en staat een loopbaan als volkszanger ineens in de steigers. Inmiddels voelt Henk zich helemaal thuis in studio The Boom! Music in Breda en bij het platenlabel Nationale Artiesten Parade die zijn laatste twee singles ‘Kom Je’ en ‘Even Hier’ op de markt bracht.

Als het aan Henk Stelte ligt lanceert hij jaarlijks 2-3 singles en hoopt hij zo stapjes te kunnen zetten en meer en meer bekendheid op te gaan doen in het land. Volgens zijn producer heeft Henk die mogelijkheden ook: “Zijn singles worden breder gedragen en krijgen steeds meer airplay, kortom een talent om in de gaten te houden”, aldus Frank Verkooyen. Na de meeslepende single ‘Even Hier’ dat een Hazes-karakter herbergt, komt Henk nu met een uptempo en zomerse song getiteld ‘In mijn armen’. Gekozen is voor een dansbare track met een jeugdig muzikaal elan waarvoor Frank Verkooyen en Femke Reuvers de tekst en muziek schreven. ‘In mijn armen’ zou deze zomer wel eens ‘in de roos’ kunnen zijn voor Henk aangezien deze song erg blijft hangen en daarnaast een aanstekelijk dansgehalte heeft.