Hart van zanger Antoon Wolters ‘op hol’.

Antoon Wolters is de vaste geluidsman van volkszanger Wimmie Bouma, bekend van tal van hits als ‘De Ring Die Jij Draagt’, ‘Jouw Tranen Liegen Niet’ of ‘Als Jij Het Niet Meer Weet’. Hierdoor is de 22-jarige Zwollenaar helemaal in de ban geraakt van alles wat te maken heeft met het Nederlandstalige lied; van de songtekst, de opnames, de productie, presentaties, de promotie, tot aan het eindproduct inclusief dus alles wat bij optredens komt kijken.

 

Het begon langzaamaan te kriebelen bij deze zingende schilder.. “zou hij dit ook kunnen”? Daar Antoon van huis uit is opgegroeid met de Nederlandstalige muziek, iets wat hij ook nu nog dagelijks opzet trouwens, én daarnaast dus zijn werk met Wimmie, belandt hij op een zeker moment ietwat nerveus achter de microfoon in de studio. Zo verscheen vorig jaar de debuutsingle ‘Zodra Ik Haar Zie’ van Antoon. En wat is ie daar trots op! Nu ineens mocht hij zelf aanschuiven voor interviews bij de radiozenders en daarnaast kreeg hij steeds meer boekingen door het land.

 

Vanwege de vele positieve reacties bij zijn optredens en de ambities van Antoon, kon een vervolgsingle natuurlijk onmogelijk uitblijven. Martin Sterken en Henri van Velzen gingen aan de slag in de studio, om te schrijven aan een nieuwe single voor de Zwolse twintiger. ‘M’n Hele Hart Op Hol!’ is de titel geworden. Deze tweede single van Antoon, uiteraard geproduceerd door Martin Sterken, barst weer van de gezelligheid. Uptempo, dansbaar, je zingt ‘m zo weer mee en daarnaast zijn er zomerse elementen aangebracht.. kortom Antoon Wolters laat weer van zich horen via deze uiterst vriendelijke radioplaat. Hou ‘m in de gaten deze veelbelovende zanger!

 

‘M’n Hele Hart Op Hol’ van Antoon Wolters is vanaf heden verkrijgbaar via de bekende downloadsites en is tevens via de streamingsites te beluisteren.