Greg A Man – Mi Famirie (mijn familie)

In 2012 is de formatie Greg-A-Man samengesteld en bestaand uit: Gregory Jonker, Faisal Schaap, en Saskia Lie Atjam met als doelstelling om muziek te maken zoals  reggae/bubbling/hiphop en partymuziek met een commercieel tintje en dit op geheel eigen wijze op het podium brengt.

 

Hiermee heeft Greg a man ook meerdere prijzen gewonnen ( originaliteitprijs in Barbie’s Bar, Talent aan de Leede enz.)  onze debuut cd-single en videoclip ‘’Moves’’ werd in April 2016 uitgebracht en er volgde nog meerdere nummers Zoals “Ik wil het ff lekker met je doen” en  “geen stress”.

Na vele landelijke optredens werd het tijd om een nieuwe single uit te brengen via Angelsrecords genaamd Mi Famirie of te wel mijn familie. Dit Nederlandstalige nummer is een nummer met een boodschap over het familie gevoel en hoe belangrijk het is om met je familie samen te zijn . Het is een vrolijk nummer met veel reggae invloeden.