Gordon gaat trouwen…………maar met wie?

Nou de kogel is door de kerk, na drie en half jaar vrijgezel te zijn en herhaalde pogingen van John de Mol en Erland om een datingprogramma rondom Gordon te houden uiteindelijk overstag gegaan. Gordon heeft enorm getwijfeld of dit wel de juiste weg is maar het pad waar hij nu op loopt heeft ook geen happy end., aldus de zanger.

 

Gordon; “Niet dat ik naarstig op zoek ben, in tegendeel, ik ben zelfs happier dan normaal met mijn leven nu. Maar ik heb altijd gezegd ik wil trouwen voor mijn 50ste en dat is volgend jaar dus die belofte los ik in aan mezelf. En wie weet is die prins op een schildpad eindelijk bereid op een wit paard te springen en samen met mij dit ongelofelijk leuke leven te delen in voor en tegenspoed! Dus op 22 November van dit jaar trouw ik op een droom locatie in Zuid Afrika, in 8 afleveringen gaat men( mijn vrienden en wetenschappers) op zoek naar een geschikte leuke vent voor mij. OMG als ik er nu aan denk breekt het zweet mij uit! Wie word straks ongevraagd de first man of showbizz naast mij? Wie durft het aan die stap te zetten en is bereid zijn leven met mij te delen? Wie temt dit beest en heeft zoveel liefde in oprechtheid en warmte dat niets de liefde in de weg staat? Dus ben jij of ken jij iemand die bereid is de grote stap te nemen met mij geef je of geef diegene dan op! Ik zoek een leuke stabiele vent zonder mental issues, die houdt van avontuur en reislustig is vrij in het leven staat en vooral van het leven houdt! Positief ingesteld is en een lach belangrijker vind dan een traan, liefst niet rookt en sportief is en ondernemend! Meld je nu aan !!http://r.tl/aanmeldengordongaattrouwen

Heb ik dit echt net gepost? Ja ik wil!!!!!!

Liefs Gordon