Ghijs heeft wervelende meezinger in handen!

De in 1979 geboren Ghijs de Bruijn is echte Achterhoeker wiens wieg in Silvolde stond. Wie de zanger nu hoort, kan nauwelijks geloven dat hij in het begin een drankje nodig had om met de meute mee te gaan zingen met de muziek die in de kroeg gedraaid werd.

 

Dat hij zou uitgroeien tot een gerespecteerd, gewaardeerd en druk geboekte allround beroepszanger die zijn vak verstaat en zelfs het Tros Muziekfeest zou gaan halen, lag dus in het geheel niet in de lijn der verwachting. Inmiddels weet Nederland muziekland wel beter. Ghijs de Bruijn lanceerde in zijn carrière al meerdere albums en talloze singles waarvan ‘Ik wil je terug’ en ‘Vrij’ zelfs in de TOP 100 terechtkwamen.
Na ‘Een echte vrouw’ en zijn vorig jaar verschenen single ‘Het winnende lot’, dook Ghijs onlangs opnieuw de studio van Manfred Jongenelis in om daar ‘Doe maar normaal’ op te nemen. Dit oergezellige en feestelijke liedje, uitgebracht op het erkende Rood-Hit-Blauw label, opent weliswaar in alle rust, waardoor Ghijs zijn warme stemgeluid goed naar voren komt, echter zodra het eerste refrein zich aandient wordt het een wervelende meezinger. Eentje die menig polonaise in gang gaat zetten waarbij iedereen de kreet ‘Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg’ op zijn of haar lippen zal hebben!

Clipopname: Patchanka Oosterhuis
De CD single ‘Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.