Ger Edwards brengt ode aan Benny Neyman

Benny Neyman wie herinnert hem niet. De man met zijn vrolijke maar ook gevoelige liedjes die helaas veel te vroeg is heengegaan. Ger Edwards is al jaar en dag een stille bewonderaar van Benny Neyman en liep al lang rond met het idee om een nummer van hem te coveren. Benny Neyman coveren doe je niet zo maar. Hij is daarvoor dan ook niet over een nacht ijs gegaan.  Met heel veel passie vatte hij het project aan.
Zijn keuze viel op “Gouden Regen”,een gevoelig nummer waarvan de tekst door Benny Neyman zelf is geschreven. In prachtige bewoordingen vertelt hij het verhaal van twee mensen die ooit de liefde bij elkaar gevonden hadden maar geleidelijk aan en onbewust uit elkaar groeiden. Ieder ging zijn eigen weg maar de herinneringen bleven hangen.
In prachtige bewoordingen wordt er ook de twijfel beschreven of dit wel goed was.
Ger heeft in de opnames uiteraard zijn eigen accenten gelegd zonder aan het karakter en de kleur van het nummer zelf te raken.