Ger Edwards brengt Benny Neyman’s ‘Gouden Regen’ .

Ger Edwards is al jaar en dag een stille bewonderaar van Benny Neyman. Hij heeft dan ook met hart en ziel een nummer van hem opgenomen. Zijn keuze viel op “Gouden Regen”. De muziek van dit nummer is een ingekorte bewerking van ‘Oleanders‘ van Kevin Johnson. De prachtige tekst  is van de hand van Benny Neyman zelf.

 

In prachtige bewoordingen vertelt hij het verhaal van twee mensen die ooit de liefde bij elkaar gevonden hadden maar geleidelijk aan en onbewust uit elkaar groeiden.  Ieder ging zijn eigen weg maar de herinneringen bleven hangen.

Ger heeft in de opnames uiteraard zijn eigen accenten gelegd zonder aan het karakter en de kleur van het nummer zelf te raken. Gouden Regen’. Een ingekorte adabtie van het lied: ‘Oleanders’ van Kevin Johnson, waarvan Benny Neyman deze in 1979 van een Nederlandse tekst voorzag op één van zijn albums met gelijknamige titel: ‘Gouden Regen’.