Festival Mañana Mañana.

Mañana Mañana is het meest relaxte festival van Nederland! Dit feest strijkt 15 t/m 18 juni neer in en om het wonderschone Kasteel Vorden en wordt georganiseerd in samenwerking met de eigenaresse van Kasteel Vorden en Geldersch Landschap & Kasteelen. Mañana Mañana groeide in Hummelo in vier jaar uit tot een prachtig feest van stoere rockers, oude hippies, leuke meiden, gezinnen en goed volk uit de buurt.

 

Die geweldige vibe wil Mañana Mañana vasthouden. Het prachtige Kasteel Vorden lijkt daarvoor uitstekend geschikt.

artiesten; http://www.mananamanana.eu/acts

Mañana Mañana staat sinds 2013 bekend om het geweldige feest en de mega relaxte sfeer onder de bezoekers. Festival-fans verspreiden al kamperend en feestend een unieke festival-vibe over het festivalterrein aan het water en in het bos. Dansen, drinken, vuurtje stoken en zelf een visje vangen in de vijver om die daarna zelf op hete kolen te grillen. Of lekker jammen want zelf je gitaar meenemen – daar houden we van! Een unieke festivallocatie met bos, water en veel groen is onlosmakelijk verbonden met Mañana Mañana. Daarom is Mañana Mañana zo verguld met de nieuwe locatie in de Gemeente Bronckhorst.

Mañana Mañana telt zo’n acht verschillende podia waarop, bij elkaar opgeteld gedurende het festivalweekend, circa 120 optredens gegeven worden. De genres lopen uiteen van klassiek tot punkrock tot electropop tot blues tot… Zeg het maar! Op Mañana Mañana ontdek je de krenten uit de pap van de (inter)nationale muziekscene, bijzonder theater, nieuwe en verrassende muziek van ‘upcoming’ bands en je geniet van heerlijk eten en drinken. Daarnaast zijn er verspreid over het festivalterrein nog tal van andere activiteiten te doen voor (oudere) jongeren en kids. In de afgelopen edities kwamen onder andere voorbij: de ‘Silent Skippy Disco’, het fossielenveld, het OERR Avonturentocht in samenwerking met Natuurmonumenten, yoga en een workshop bodypercussie. Iedere cultuurliefhebber die maling heeft aan enige vorm van hokjesgeest en graag op een mooie plek in de natuur vertoeft is op Mañana Mañana in de zevende hemel.

ZIJN ER NOG KAARTEN?

Mocht je nog graag de volledige vier dagen erbij willen zijn (want ja, donderdag is ook een festivaldag geworden voor de omwonenden en Passe-Partout-bezitters), dan moet je snel zijn. 92% van de campingkaarten (Passe-Partouts) is namelijk al verkocht. Dus alarmeer je familie, vrienden, kennissen en vage bekenden die nog van plan waren om te gaan, maar nog geen kaarten hebben. Stop voor even met relaxen, het is tijd voor actie! Koop je kaarten hier: https://tickets.feestfabriek.nl/MananaManana2017.