“Fantasie” eerste single van Silvia Garcia van album “ Nu of Nooit”

Silvia Garcia een naam die in Vlaanderen al muzikale wortels heeft geschoten. Jaren geleden vormde ze samen met Lars Hermans en Lennart Moens de danceformatie “ Desire” en scoorde er mee in vele (hit) lijsten. Als Silvia Electeur ging ze vervolgens solo en nu onder SILVIA GARCIA een compleet album “ NU OF NOOIT”

 

Een album met juweeltjes van nummers. “ Kriebels in mijn buik” – Schud de dingen van je af” en natuurlijk de single FANTASTIE. Met deze single zal ze vele harten sneller doen laten kloppen. Vlaanderen en Nederland zullen weten wie ze is en menig radiozender zal ongetwijfeld dit nummer in de playlijst plaatsen.
In Vlaanderen was ze al een bekendheid maar nu zal ook Nederland Silvia Garcia leren kennen als zangeres waar je de komende jaren nog veel zeg maar gerust heel veel van zal horen.
Het album en de single is verkrijgbaar via de gebruikelijke kanalen als download – stream en als cd.