‘Elvis & More…’ in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam!

Het is in augustus precies 40 jaar geleden dat Elvis Presley overleed en we gaan zijn muziek groots vieren! René Shuman & Angel Eye beginnen op 16 augustus met iets heel speciaals en verlengen het muziekplezier met een echte Elvis 10-daagse waarbij we een aantal bijzondere items brengen. Het slotstuk vindt plaats in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam op 26 augustus!

 

Want: hoe vier je 40 jaar later de muziek van Elvis Presley? Door 10 dagen lang zijn muziek op allerlei manieren te vieren. Met verhalen, events, tv-shows en vele verrassingen!

Ze hopen jullie natuurlijk allemaal te zien op 26 augustus tijdens het grote concert in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Er zijn gastartiesten waaronder Lee Towers en een gospelkoor. Ze nemen jullie ook backstage mee op reis naar deze heerlijke zomerse Elvis 10-daagse.