Dina Rodrigues keert terug naar haar Portugese roots met de uptempo single ‘ Este Amor Perdido’

Dina Rodrigues is een Portugese zangeres afkomstig uit Nazaré maar woont reeds 16 jaar in België. Als kind was ze al gepassioneerd door muziek en volgde ze zanglessen. Zo kwam ze terecht bij de groep ‘Hoje Canto Eu’ wat ‘Vandaag zing ik’ betekent. In 2001 verhuisde ze naar België en zette haar studies verder in de popacademie voor zang , expressie en dans.

 

Vijf jaar later kwam ze via audities in contact met Eric De Clercq van RCP Musicproductions in Roeselare en die ging met haar naar de The Globe Recording Studios in Loppem bij Patrick Hamilton. ‘Uma Casa Poruguesa’ was haar eerste single en werd gereleased net na de zomer van 2006. Vlaanderen sloot het nummer in zijn armen en dat was de start naar een vaste stek in de Vlaamse muzieksien.
Na een paar Nederlandstalige singles keert Dina nu terug naar haar Portugese roots met de uptempo single ‘ Este Amor Perdido’. Een nummer over een verloren liefde dat werd geschreven door David Vandijck, Udo en producer Patrick Hamilton.
Voor de opnames en promotie laat ze zich opnieuw ondersteunen door het volledige team waar ze in 2006 zeer succesvol mee van start gegaan was voor haar eerste single ‘ Uma Casa Portuguesa’ en waar ze de award van beste nieuwkomer bij de Nationale Portugese Televisie voor kreeg. ‘Este Amor Perdido’ word geproduceerd door Patrick Hamilton en opgenomen in The Globe
Recording Studios te Loppem. Met dit team wil ze niet enkel Vlaanderen verder veroveren maar richt ze nu ook terug haar pijlen op het buitenland. Verschillende tv-opnames zijn al bevestigd.