Connected, tegenwoordig zijn we dat allemaal en nu ook met Timber

Fijn is dat: onderuitgezakt op de bank, schoenen uit, drankje in de buurt en luisteren naar lekkere muziek. Dan stellen we je graag voor aan Timber, een singer-songwriter met aanstekelijke songs en rake, persoonlijke teksten.
Timber is een laatbloeier, een veteraan, maar heeft de passie van een jonge gast. In 2010 lanceerde hij zijn eerste cd “ Book of life”. Het album verleidde de media tot zeer positieve recensies , zoals Music Maker : “ Timber schrijft persoonlijke, intieme teksten en weer die met veel emotie te vertolken”. En de Zuid-Hollandse Popunie schreef: “ Hij weet verdomd goede popliedjes te schrijven”.
Wie de moeite neemt om te graven, en iedere muziekliefhebber zou dat moeten doen, ontdekt de vele diepere lagen in de songs van Timber. Ook live zet hij zijn luisteraars in beweging met zijn eigen liedjes. En altijd vol overgave en met de urgentie om het publiek een indringende muziekavond te laten beleven.
Na het succes van “ The new me” laat Timber nu de zomer starten met CONNECTED en verbonden willen al velen met hem zijn en dat zullen er na het beluisteren van deze single wederom meer zijn. CONNECTED is vanaf heden te downloaden – via de stream en in de reguliere cd speciaalzaak verkrijgbaar. Tevens te zien ( en horen) op de diverse clipzenders