Carrière van Jeffrey Tanis verloopt op rolletjes

Het vorig jaar uitgebrachte album ‘Verloren Tijd’ van Jeffrey Tanis werd bij verschillende radiostations geselecteerd als album van de week en ook de gelijknamige single ontving prachtige recensies met flinke bijbehorende airplay en een notering in menige hitlijst.

Al met al een resultaat dat aanzette tot nieuwe stappen in de carrière van Jeffrey, die al enige jaren als fulltime zanger langs de weg timmert, zoals in de Bastille XL op het Amsterdamse Thorbeckeplein en tv optredens in Bloed Zweet en Tranen.  Het mondde uit in de start van een eigen label, genaamd JT Music met als eerste single  ‘De wereld is van ons allemaal’ met hartstocht gezongen door Jeffrey Tanis. De opname en productie waren in professionele handen van P. van Schooten en J. Dirne van White Villa Studio’s.