Boef heeft ‘even geen zin’ in autistische fan Almelo.

Rapper Boef zorgde voor grote teleurstelling bij een fan die een meet-and-greet had gewonnen met de artiest. De autistische Sem (12) arriveerde afgelopen vrijdagavond op het festival Twentse Lente in Almelo. Hij was in de veronderstelling zijn idool te ontmoeten, maar Boef had volgens de organisatie ‘even geen zin’ en ging er in zijn auto vandoor.
Esma, de zus van Sem, is woest op Boef en uit dit op Facebook. ,,Boef, wat een kansloze actie!”, schrijft ze. ,,Eindelijk was het vrijdagavond. Sem was de hele dag al stuitertje druk door de zenuwen. De boze Esma gaat verder met: ,,Ondanks dat Sem het vanwege zijn autisme niet makkelijk vindt om druk bezochte plekken te bezoeken, verzamelde hij alle moed om tussen het drukke publiek te gaan staan. Want ja, het is toch wel Boef die komt optreden. De rapper waar hij een meet-and-greet mee heeft!”

Om elf uur ’s avonds zou de meet-and-greet plaatsvinden. ,,Eenmaal op de ontmoetingsplaats aangekomen, zien we een dikke auto wegscheuren. Iemand van de organisatie komt eraan en zegt dat Boef er vandoor is gegaan. Hij had er ‘even geen zin in'”, vertelt Esma. Esma vindt de actie van Boef ‘erg jammer’. ,,Ik heb een jongetje van twaalf moeten teleurstellen. Eigenlijk jij. Je hebt hem verdrietig gemaakt! Bedankt!” Rapper Boef heeft nog niet gereageerd op het Facebookbericht van Esma, aldus een bericht van het AD.

Bron Algemeen Dagblad