Beste zangers 2017 ; zangeres Maan staat centraal.

Vanavond NPO1 om 20.30 uur, “Beste Zangers” met Kenny B, Dennie Christian, Anita Meyer, Tommie Christiaan, Brace, Tania Kross en MAAN . De presentatie is in handen van Jan Smit vanaf het zonnige eiland Ibiza, waar ze elkaars nummers gaan zingen.  In de eerste aflevering van Beste Zangers staat Maan de Steenwinkel centraal.

Deze jonge popzangeres brak door na het winnen van The Voice in 2016. Vanavond wordt ze bezongen door haar collega’s in Beste Zangers. De andere artiesten hebben speciaal voor Maan zowel nummers uit haar eigen repertoire als haar lievelingsnummers voorbereid.

Zo heeft musicalster Tommie Christiaan een stevige bewerking gemaakt van Maans laatste nummer Someone That I Never Knew en is Maan tot tranen toe geroerd door de versie van opera-diva Tania Kross van het nummer The Power Of Love.

Vanaf 20 mei: zaterdag | 20:30 NPO 1