Artiesten gaan los op KOS

Muziekreis Griekenland is inmiddels van start gegaan. Tientallen artiesten zijn op Kos om deze muziekreis te verzorgen voor honderden gasten uit Nederland. Showavonden, meet & greet, clipopnames, radio-uitzendingen en tv programma’s worden er door diverse zenders gemaakt / opgenomen.

Gisteravond waren het RenĂ© Karst, Stef Ekkel, Belinda, Mike Kanders, Marco de Hollander, Gino Graus, Monique Smit, Harten 10 en Otto Lagerfett, die de eerste showavond ‘Welkom Op Kos’ verzorgden. De presentatie was in handen van Edwin van Hoevelaak.

En er komen nog meer artiesten!! zo zijn ook in Kos; Jan Keizer, Anny Schilder, Jannes, René Schuurmans, Koos Alberts, Wolter Kroes, Django Wagner, Lesley Williams, Gebroeders Ko, Ancora, Helemaal Hollands, Frans Duijts,

Lukassen Producties, Radio Nl, Toppers van Oranje