Arjan van Zanten – Jij laat me zweven

Ondanks dat zanger/entertainer Arjan van Zanten reeds vele jaren zingt en actief is op feesten en partijen, heeft hij onlangs pas zijn allereerste eigen single ‘Jij laat me zweven’ opgenomen. De 44-jarige Utrechter krijgt altijd zoveel positieve reacties tijdens zijn optredens, dat hij ging nadenken over het uitbrengen van een debuutsingle.

Het idee voor ‘Jij laat me zweven’ ontstond nadat Arjan in Barcelona een op trommels uitgevoerde cover hoorde van een liedje van Bonny Tyler. De Zuid-Europese klank trok hem zo aan dat Arjan ’s echtgenote een Nederlandse tekst schreef op het nummer.

Arjan, in het dagelijks leven glaszetter, bezocht de T.S. Soundstudio in Zwammerdam alwaar Ton Spronk de arrangementen en opnames voor zijn rekening nam. De Utrechter is helemaal in zijn nopjes met deze door Double You Music i.s.m. Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single: “Ik ben er zelf supertrots op, het is precies geworden zoals ik in gedachte had; fris, feestelijk en met een heerlijk zomerse sound en ritme. Muzikaal dusdanig swingend aangekleed dat een uitgelaten stemming gaat ontstaan op de dansvloer”, aldus een glunderende Arjan van Zanten. De fraaie bijpassende videoclip is geproduceerd door Wescur Videography.