Andy de Witt maakt overstap naar nieuw platenlabel.

Andy de Witt die inmiddels al heel wat jaartjes meedraait in de Nederlandse muziekmolen, brengt eind mei 2017 een nieuwe single uit. Verrassend is de sound maar ook zeer verrassend is dat de single uitgebracht gaat worden door JC Records (Jolanda Clement)

 

Andy de Witt heeft namelijk 32 jaar lang al zijn platen uitgebracht bij VNC Records. Aan deze samenwerking is nu echter een einde gekomen en Andy heeft er voor gekozen om een frisse maar stevige muzikale wind te kiezen voor zijn nieuwe liedjes. Natuurlijk is Andy Johan en Petra (VNC Music) dankbaar voor alles wat ze samen hebben gedaan en ze zijn dan ook beslist als vrienden uit elkaar gegaan.

Andy wilde een frisse wind in zijn carrière, een wending, een andere visie of hoe je het ook wilt noemen, waarschijnlijk iets wat muzikanten eigen is. Vandaar dan ook dat Jolanda Clement (JC Records) en Andy ook rond de bekende tafel zijn gaan zitten en hun wederzijdse muzikale gedachten kronkels op een lijn hebben gekregen. Met als resultaat een nieuwe samenwerking & een prachtige nieuwe single “Mijn Hart is geen speeltuin”, opgenomen in de Manfred Studio’s te Etten Leur en gearrangeerd door Andy & Manfred samen.

Andy speelt de gitaren en Manfred neemt de toetsen voor zijn rekening. Andy, die door de jaren heen al heel wat muzikale bijdragen geleverd heeft aan de Nederlandse muziek met liedjes als Musicmaker, Dalli Dalli, Eloise, Want als de zon en recentelijk nog het hitje Dansen op de wolken, schrijft al zijn liedjes zelf, zoals ook weer deze nieuwe single door Andy zelf is geschreven. Andy schrijft overigens voor meerdere artiesten zoals Corry Konings, De Havenzangers, Tommy Lips, Jose Sep, De Pitaboys en vele anderen.

De nieuwe single “Mijn Hart is geen speeltuin” is dan ook een lekkere vlotte plaat geworden met wat “oude” invloeden maar uitgevoerd in een anno 2017 jasje. We hopen dan ook dat deze frisse plaat, sound en samenwerking met JC Records garant gaan staan voor nog veel mooie Andy de Witt liedjes.

Meer info over de single & officiële release datum volgt spoedig op social media en onze website https://www.jcevent.nl/ https://www.jcrecords.nl