Amaryllis Temmerman zet je voor een raadsel met nieuwe single “ Liefde van mijn leven”

Na een top 4 plaats in de Vlaamse Ultratop voor “1 moment” en “Ik mis je zo”, en veel airplay in zowel Vlaanderen als Nederland stelt Amaryllis Temmerman nu een kersverse, opgewekte en zomerse single voor: “Liefde van mijn leven”.
Een lied dat de liefde bezingt, in al haar facetten. Gaat het over haar man en liefde van haar leven, of zit er meer achter…? De luisteraar en kijker van de videoclip zal in elk geval voor een paar raadsels en vragen komen te staan. Als je de videoclip tot het einde bekijkt, ken je het magische antwoord!
En de clip kun je alvast HIER bekijken :

Amaryllis Temmerman al jaren toonaangevend in Belgie spreidt nu haar muzikale vleugels uit. In de aanloop naar een nieuw album is “ Liefde van mijn leven” een single die naar verwachting net als in haar eigen land weer kan rekenen op stevige airplay.