Zanger vraagt zijn vriendin ten huwelijk op eigen CD presentatie

Gisteravond heeft zanger Danny Zuijderwijk, tijdens zijn albumpresentatie, zijn vriendin Kimberley ten huwelijk gevraagd. Een bijzondere dag was het; de presentatie van zijn album ‘30’, werd hij die dag dertig jaar, vroeg Danny zijn vriendin ten huwelijk en maakten de twee bekend dat ze hun eerste kindje verwachten.

Danny; “Wat een avond, een avond met een lach en een traan! Ik wil iedereen bedanken die zijn medewerking heeft verleend! Een avond vol verrassingen! We hebben er een top avond van gemaakt! Alle artiesten waren top, de bediening top en het publiek geweldig!
30 is een feit!”

De nieuwe single van Danny Zuijderwijk heet ‘Liefde’, een liedje van Willy Alberti. Eerder scoorde zanger hits als ‘Spijt’, ‘Een vrouw zoals jij’ en ‘Vriendschap’.