Tony van den Dungen verzameld professionals om zich heen!

Het was zanger Patrick Dano die Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw tipte dat het Brabantse St. Willebrord een talentvolle jeugdig en aanstormend artiest herbergt; Tony van den Dungen! “Tony is er weer zo één volgens mij, een nieuw talent die er heel veel voor over heeft om een goede start te maken, hij heeft echt alles al professioneel voor elkaar”, zo ontdekte Ronald al snel.

Als één ding inderdaad opvalt aan deze jonge zanger, is dat hij zeer gedreven te werk gaat en zich laat omringen met een top team bestaand uit louter professionals.
Zo wordt hij bij zijn optredens muzikaal bijgestaan door een gerenommeerd geluidsbedrijf, verschijnt zijn door Score Promotions geplugde debuutsingle ‘Ik voel me top’ bij Rood-Hit-Blauw, en nestelde de jonge Brabander zich voor de opnames ervan achter de microfoon van de HQ-Studio van Harald Queens. Een debuutsingle om “U” tegen te zeggen! Met deze op-en-top swingende vrolijkmaker die ongetwijfeld de dansvloeren tot de laatste plaatsen gaat vullen, geeft Tony van den Dungen zijn visitekaartje af. En zo stelt Ronald Visch alweer een groot talent voor aan de entertainmentbusiness!

De CD single ‘Ik voel me top’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.