Tekst nieuwe single John Eeltink was al goed

De tekst van John Eeltink zijn nieuwe single ‘Door jou ga ik leven’ trok de zanger aan. Hij heeft al diverse nummers laten schrijven, maar dat was nu niet nodig. ‘De tekst van dit nummer vond ik gewoon goed’, aldus de zanger over het bestaande nummer.

 

Voorheen heb ik liedjes zelf laten schrijven, dan moet de tekst ook maar goed wezen. De tekst van dit nummer vond ik gewoon goed”, aldus John. Logischerwijs is de feestzanger daarom ook voor het bestaande nummer ‘Door jou ga ik leven’ gegaan. Het is een cover van Dries Roelvink, een nummer uit de jaren ’90.

Het origineel is meer een foxtrot, maar leent zich er ook voor om als feestnummer te worden uitgebracht. ‘De studio begreep me eerst ook niet. Wij sleutelen en toen heeft hij een paar melodielijntjes opgestuurd, aangepast en uitgewerkt.’, verklaart de zanger. Ondanks dat de single al bestond, is zijn eigen versie van ‘Door jou ga ik leven’ toch op het lijf geschreven.