Tango Amore is de titel van nieuwe single Helen Liebers

Na het succes van “ Als een vogel die zweeft”  (2015) en “ Kom terug” (2016)   krijgen we “ Tango Amore” . Een single die nu al een houden randje verdient.  De wijze waarop de Helen Liebers dit nummer ten gehore brengt is alleen aan haar toevertrouwd. Geweldig en perfect bij haar passen. “ Tango Amore” een nummer die bij velen herkend wordt als hit van de Duitse schlager zangeres Andrea Berg. 

 

Wederom al deze single zorg dragen dat er zich nieuwe fans gaan melden bij Helen Liebers. Langzaam maar zeker zal de muzikale olievlek zich over de Lage Landen gaan verspreiden
Helen Liebers is geboren en getogen in Groesbeek Al in haar jeugd stond vast dat muziek haar leven zou gaan bepalen. Ze komt uit een muzikale familie. Haar vader Wim Liebers was de frontman van het bekende orkest The Sunstreams. Vanaf haar 12e jaar maakte zij deel uit van het trio The Moonlights.

In 1993  werden zij ontdekt door Ad Kraamer, producer van vele bekende artiesten. Zij maakten een aantal CD singles en albums en verschenen regelmatig op radio en TV.

Na 33 jaar samen te hebben gewerkt als trio besloot Helen solo te gaan. Geen verkeerde beslissing blijkt nu. Want zij is een veelgevraagde zangeres geworden wat zij mede te danken heeft aan haar veelzijdige repertoire, maar ook aan haar unieke stemgeluid.

Vanaf 2013 ging zij weer samenwerken met Huub Arents, de man die vanaf 1993 met The Moonlights had gewerkt en o.a. 2 CD albums voor hen produceerde.
De single is ook verkrijgbaar bij alle download- en streaming portals