Wie steelt de show van Danny Diëgo?

Het beginnende, veelbelovende, Nederlandstalige muziektalent Danny Diëgo uit Delft met zijn goed uitziende looks, mag het publiek graag entertainen, waarbij podiumvrees niet in het woordenboek voorkomt. Danny heeft het horecaleven uitgezwaaid, omdat zijn passie lag in het artiestenvak en de modellenbusiness.

 

De zanger en het goed uitziende model heeft de hoofdrol in o.a. de herfstbok reclame van Grolsch op zijn naam weten te zetten en staat bijna in ieder reclame blaadje die men openslaat. Ook het Tv programma Utopia (inwoner) , Ittakes2 (barman) heeft geen windeieren gelegd voor het beginnende talent en hierdoor kwam de zangcarrière van Danny in een stroomversnelling, waardoor Danny zijn vleugels wist te spreiden om voet aan vaste wal te krijgen in de muziekindustrie.
Door de enorme gun factor die hij heeft van het grote publiek gaat het Danny maar goed af.

Danny wil opnieuw schitteren en de show stelen, na de singels oyalela, boom chica chica, ik ben jouw valentijn en het succes van de singel wauw, is Danny klaar, na een lange voorbereiding, voor de grote doorbraak in de muziekale vijver en lanceert met volle trots en passie de singel “Ze steelt de show” wat een vrolijke, vlotte, zomerse, zwoele, popsong is, een hoog feelgoodgehaalte en een lekkere, ritmische swingende beat met een vleugje reggae, die het gehoor streelt.

Voor de singel ze steelt de show is Danny een samenwerkingsverband aangegaan met niemand minder dan Niels Lingbeek, die samen met Danny een mooi eindproduct hebben afgeleverd. Met de nieuwe single ze steelt de show, zullen vele deuren voor Danny openzwaaien in de muziekindustrie, waar de zanger zijn hart aan verkocht is.
Danny heeft trouwens leuke social media accounts om te volgen dannydiego.official