Spang! trapt af met 4 shows in 4 dagen

De 20-jarige zanger Spang! heeft zijn debuutsingle afgelopen weekend 4 keer ten gehore mogen brengen tijdens zeer diverse shows. De nieuwe single ‘Als ‘t moet’ heeft daardoor voor de release al de nodige aandacht gekregen.

Afgelopen donderdag werden de single en de clip voor het eerst ten gehore gebracht en getoond tijdens de tv-opnames van de Euregiotap in Enschede. “Ik zag daar voor het eerst mijn clip, wat geweldig was dat”, aldus de jonge zanger die erg trots is op het resultaat. De dag erna mocht hij de single zingen tijdens het Mega Piraten Festijn in Lemelerveld. Daar hebben zo’n 8000 mensen kennis gemaakt met de single en dit was tevens live te horen op RADIONL. “Wat een mensen. Natuurlijk was ik zenuwachtig, maar toen ik door de Deure kwam, was dat weg en heb ik genoten. Dit pakken ze mij nooit meer af”, vervolgt Spang!.

Ook lokaal wordt de single gesteund. Zaterdag maakte men, bij een bestelling in een cafetaria in Coevorden, kans op een optreden van Spang!. “Er waren gewoon kleine een 50 bestellingen meer dan normaal. “, jubelt de Coevordenaar. Daarna werd de cafetaria verruild voor Ons café. Zondag is de single officieel gepresenteerd in een bomvol café. “Prachtig dat Wimmie mij de single overhandigde in een bomvol Ons café. Er was zelfs een bus vanuit Coevorden en omgeving”, vertelt de trotse zanger.

Het was een enerverend weekend voor Spang!, die in het dagelijks leven op de heftruck zit. De dagen stond helemaal in het teken van de nieuwe single ‘Als ’t moet’. De single die op maat is gemaakt voor Spang! en waar het hele team, Willie Oosterhuis, Maarten de Groot en Hans Louws, van Music Farm aan meegewerkt heeft.