Ronald & Aïsha komen met nieuwe single

Het duo Ronald & Aïsha uit Oude Pekela komen met hun eerste Engelstalige single. Het is deze keer geen eigen geschreven nummer maar een cover van het  door John Fogerty geschreven ‘Have you ever seen the rain’ uit 1971.

 

Om deze bekende cover uit de jaren 70 een eigen sound te geven hebben ze hun versie A capella opgenomen met alleen pianobegeleiding, gespeeld en geproduceerd door Roy Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn.

Het nummer wordt uitgebracht onder het label van Marcotto Producties. De vorige (eigen geschreven) nummers van dit duo waren uitsluitend Nederlandstalig o.a. de titels: 7 lange maanden, Veel te kort Veel te jong en hun single ‘Heidi ’.  Daarnaast is er in het verleden ook solowerk opgenomen van Aïsha (toen 12 jaar oud).  Begin 2015 kwam ze met het nummer ‘Silverstar’. Ook kwam Ronald met een solo single met de titel ‘Geef je hart voor echte liefde’. Na deze solo singles zijn deze 2 artiesten een duo gaan vormen en treden doorgaans ook alleen maar samen op.  Ze doen daarbij zowel duetten als solonummers.

Het volgende nummer dat uit gaat komen staat ook al weer in de startblokken. Een Nederlandstalige cover, ook weer in een eigen jasje. Hiervoor moet men nog even geduld hebben tot de zomer van dit jaar.