“Original Voices of THE KELLY FAMILY” treden op tijdens Mega Piraten Festijn.

Het is gelukt; Het Mega Piraten Festijn is blij en trots u te mogen melden dat “The Original Voices of THE KELLY FAMILY” optredens gaan verzorgen tijdens het Mega Piraten Festijn. “Ruim 1 jaar hebben de onderhandeling geduurd om ze naar Nederland te krijgen om op te treden op het Mega Piraten Festijn” laat organisator Eddie Mensink weten.

 

The Original voices of THE KELLY FAMILY, Patricia Kelly, Kathy Kelly, Paul Kelly en Johnny Kelly, is een van oorsprong Amerikaans/Duitse groep bestaande uit het gezin Kelly. De groep is o.a. bekend van de nummers: David’s Song, Fell In Love With An Alien, Come Take My Hand en Peces en el Rio. Bij de etherpiraten waren deze hits veelvuldig te horen, zelfs tot op de dag van vandaag hoor je ze nog overal op de radio!

In totaal hebben ze wereldwijd ruim 20 miljoen albums verkocht en 48 gouden- en platina albums op hun naam staan. De familie verliet in 1966 de VS om voor een aantal jaar in Spanje te gaan wonen. Hierna traden de leden in Europa op als straatmuzikanten, tot dat in 1976 de Family een contract aangeboden kreeg. Zo scoorden ze in Nederland een nummer 1-hit met David’s Song (Who’ll Come With Me)

Patricia, Kathy, Paul en Johnny Kelly hebben een meer dan speciale band met Nederland. Zo woonden ze eind jaren ‘70 o.a. in Volendam en Amsterdam. In 2014 ontstond er een samenwerking tussen Kathy Kelly en Ancora. Uit deze samenwerking ontstond het idee om de “Original Voices of THE KELLY FAMILY” naar Nederland te halen, en op te laten treden tijdens het Mega Piraten Festijn.
Dat is dus nu een feit…..

The Original Voices of THE KELLY FAMILY zijn te zien op de komende Mega Piraten Festijnen in 2017:

Oldebroek zaterdag 1 september
Zelhem zaterdag 23 september
Marum vrijdag 6 oktober
Klazienaveen zaterdag 14 oktober
Wanroij zaterdag 28 oktober
Arnhem (GelreDome) zaterdag 9 december

Earlybird kaart verkoop met E 5,00 p.p. korting start op zaterdag 22 april
Verkoop: www.megapiratenfestijn.nl

Foto; Marita Steggink