Nieuwe stijl en nieuwe single voor Mitch Kerstens!

De talentvolle jonge zanger Mitch Kerstens timmert nu zo’n 2 jaar als solo zanger aan de weg. Met zijn voorgaande singels oogstte hij al veel radio airplay op alle grote en kleine radiostations. Wekelijks staat hij op de bühne en is geliefd bij zijn publiek dat jong en oud bestrijkt. De afgelopen tijd heeft hij samen met producer/tekstschrijver André Kooiman in de studio van AKMP gewerkt aan zijn 4e single getiteld; “Ik verlang zo naar die nachten (Verlangen)”.
“De muziekstijl is wat aangepast met een moderne beat en met veel live instrumenten!” zegt Mitch Kerstens enthousiast. Met deze catchy nieuwe single heeft Mitch Kerstens een hele nieuwe en eigen stijl gecreëerd, met fantastisch klinkende trompet partijen en heerlijk opzwepende latin accordeon solo’s. Zijn nieuwe single is op zaterdag 22 april 2017 voor het eerst live te horen tijdens zijn cd presentatie. Vanaf maandag 24 april verschijnt de singel via het label AKMP in alle grote download- en streaming portals. Wederom is bij de singel een fantastische videoclip gemaakt (in 4K!) die o.a. te zien zal zijn op Youtube en bij diverse tv zenders.
De track zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Mitch Kerstens slaat met zijn nieuwe single; “Ik verlang zo naar die nachten (Verlangen)” een nieuwe weg in die ontzettend goed ligt bij het Nederlandstalige publiek.