Nieuwe stap vooruit in carrière Samantha Steenwijk.

Een nieuwe fase is ingetreden in de carrière van Samantha Steenwijk.  Tom Peters van platenlabel NRGY is erg verheugd dat het hem gelukt is een nauwe samenwerking met Number8Music tot stand te brengen om gezamenlijk de talentvolle zangeres Samantha Steenwijk van nieuw hit repertoire te gaan voorzien.
NRGY Music heeft vanaf de start van de carrière van de sympathieke zangeres haar gevolgd en het label voorspelt een grote toekomst voor de begaafde zangeres. De verwachtingen zijn veelbelovend voor de eerste single op het NRGY label getiteld “Als je tot morgen bij me blijft”, geschreven door Vincent Claase (Vinzzent) en Hans van Vondelen met een tekst geschreven door Samantha zélf.

De plugging wordt als vanouds weer verzorgd door Nel van Olm, die opgetogen is over de toetreding van Samantha tot een sterk label met een team dat de juiste kennis van zaken en
knowhow heeft.

Samantha Steenwijk – Als je tot morgen bij me blijft
publishing: Number8Music – NRGY Music Publishing
boekingen: Entertainment-NL