Nieuwe single Silvia Swart heet ‘Dan ben je van mij’.

Na een rustige ‘geniet’ periode (zoals Silvia het zelf noemt) van bijna 2 jaar, waarop ze volop genoot (en nog steeds) van haar kleine kroost, genaamd Randy, die inmiddels 2,5 jaar oud is, is er eindelijk weer een nieuwe single van de in Drenthe woonachtige zangeres Silvia Swart (tevens heeft Silvia een zoon genaamd Daryl, die inmiddels 20 jaar oud is).

 

De single is in December 2016 opgenomen in de studio van Terry West productions en is, zoals we van haar gewend zijn, vlot, vrolijk, ritmisch & meezing gevoelig. De tekst is grotendeels geschreven door Peter Coenen & naar een passend geheel bewerkt door Silvia zelf. Het is een ideaal concept. De samenwerking verliep verrassend via mail contact waarin Silvia aangaf waar het lied over moest gaan, hieruit kwam een mooie tekst opzet terug van Peter, waarop Silvia deze qua timing & woordkeuze aan ging passen, waarop er een prachtig geheel met een realistische, voor velen herkenbare, inhoud ontstond.

Met deze nieuwe single hoopt Silvia de fans van het Nederlandstalige lied, net als haar voorgaande singles en albums te vermaken door optredens het land & via de radio,tv & social media.

De videoclip

 

Silvia had in 2015 haar 20 jarig zangjubileum, waarin veel leuke dingen gedaan & bereikt zijn. Dit jaar zal Silvia dan ook de nieuwe single ten gehore brengen bij optredens in onze buurlanden Duitsland (Hamburg) & Belgiƫ

Voor meer informatie :
www.silviaswart.nl
http://www.facebook.com/SwartSilvia
twitter : @SilviaSwart

contact@silviaswart.nl