Nieuwe single voor Sheréna

Als er een zangeres met recht de titel ‘ muzikaal groei diamantje” mag dragen dat is het de Brabantse zangeres Sheréna. Met “ Het is voorbij” gaat ze de zomer tegemoet. En dat het een geweldige zomer wordt ligt voor de hand want met deze nieuwe single zal ze menig nieuwe fan aan haar weten te binden. Steeds groter en groter wordt de schare fans van Sheréna.

 

” Het is voorbij” is van tekst en muziek voorzien door Tonny van de Ven en Hans van Seggelen. Laatstgenoemde is ook verantwoordelijk voor de productie van deze geweldige single. Sheréna een zangeres die in de startblokken staat om Nederland en Vlaanderen te veroveren met haar stem . “ Het is voorbij” is dan nu de titel van haar nieuwe single maar geldt zeker niet voor haar carrière.
Vanaf vandaag is de single “ Het is voorbij” te downloaden – streamen in de legale downloadshops en verkrijgbaar via de reguliere verkooppunten en webshops.