Nieuwe single ROCKY PAUW bekend nummer uit 1990 van Corry Konings

Utrechter Rocky Pauw is sedert jaren actief binnen het circuit waarbij hij aanvankelijk nog begint met optredens in kleinere locaties bij o.a. verenigingen en buurthuizen. In de loop der jaren heeft Rocky zich echter weten te ontwikkelen tot een professioneel allround zanger die druk wordt geboekt voor uiteenlopende gelegenheden en evenementen tot zelfs ver over onze grenzen.

 

De zanger, die sinds 2003 een graag geziene gast is op de podia en in 2013 zijn 10-jarig jubileum opluisterde met een grootst feest, heeft de afgelopen jaren al vele singles op zijn naam mogen zetten.

De nieuwe single van Rocky is getiteld ‘Zoals Je Weet’ en is een liedje dat Corry Konings in 1990 uitbracht op tekst van Co van Raaijen. De oorspronkelijke tekst is trouwens geschreven voor een vrouwelijke artiest maar deze is nu door Femke Reuvers zodanig bewerkt, dat Rocky Pauw het kon opnemen. In de studio o.l.v. Frank Verkooyen is het nummer verder opgefrist en gestoken in een fraai en lekker ritmisch swing-arrangement. ‘Zoals Je Weet’ is de eerste single van Rocky Pauw dat verschijnt via Nationale Artiesten Parade. Als het aan de zanger uit Lexmond ligt, zal deze sfeerrijke en radiovriendelijke plaat, zeker niet de laatste zijn afkomstig uit deze stal!