Nicht Geklaut knalt de Nederlandse markt op met “ Een keer teveel”

Mary-Jo besloot in 2006 de band “ Mary-Jo und Band” op te richten. Een band die de afgelopen jaren muzikale wortels heeft geschoten in Duitsland. Toch besloten ze ondanks de naamsbekendheid de naam te wijzigen in “ Nicht- Geklaut” en ondanks dat de naam anders doet vermoeden gaat de band na een Duitstalig album een Nederlands album op de markt brengen.

 

Het Duitstalige album is trouwens volop verkrijgbaar in de downloadshops en webwinkels en natuurlijk ook verkrijgbaar via de website van de band en de reguliere verkoop punten. Het nieuwe album zal volledig Nederlands zijn en er zijn al een aantal nummers van opgenomen en het nummer “ Een keer teveel” is de eerste Nederlandse kennismaking met NICHT GEKLAUT. Helemaal onverwacht is het niet dat ze voor het Nederlands kiezen want gitarist en zangeres van de band komen van oorsprong uit Noord Holland. Het album zal teksten bevatten over de alledaagse dingen van het leven gaan en zal naar verwachting in de harten van velen wordt gesloten. “ Een keer teveel” is de single en vanaf deze week verkrijgbaar via de download en streaming sites en als clip te zien op de (clip) zenders.